dimecres, 24 de novembre del 2010

Tribuna] 'Bufetada a les eleccions', article de Jordi Sebastià

Article tret de La Marfanta
allí podràs seguir tots els comentaris,
si senyor Jordi, canya al Clero!!!!


Desenganyem-nos, a l’actual titular del Bisbat de Tortosa no li interessen gens en absolut les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 28 de Novembre. Les confirmacions a la bonica població de Vilalba dels Arcs han estat l’excusa perfecta que ha trobat el bisbe per escapolir-se del seu deure com a ciutadà de presidir una mesa electoral al col·legi situat a la Biblioteca Marcel·lí Domingo.

Al mateix bisbe, Xavier Salinas i Vinyals, no li va tremolar gens el pols fa deu anys a l’hora de buscar un substitut per a confirmar-me a mi i a tota la gent que va voler una fosca tarda de novembre de l’any 2000. I dic fosca perquè a meitat de la missa va marxar la llum. La bufetada no ens la va donar el titular sinó un representant seu mentre ell estava de missioner a l’Amèrica Central.

És la gent que el diumenge anirà a votar, farà d’apoderat, de vocal, de president i recomptarà vots la que s’allunya de l’església o és el bisbe amb les seves decisions el que crea la incomprensió?

No hi havia la més mínima possibilitat d’ajornar una setmana tan transcendental acte cristià ni es podia enviar un substitut davant el compromís amb els seus conciutadans del bisbe?

Feliç jornada electoral a la gent responsable i feliç dia a la gent que es confirma a Vilalba.


Jordi Sebastià Ferrer és veí de Jesús

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...