dimecres, 18 de maig del 2011

Qatar Foundation: Islamisme radical?

He buscat informació i videos pel "Yutuf" del Yusuf, i no he trobat res traduït al català o castellà, llàstima, per que crec que pot ser molt interesant. A veure si tenim sort i algú, ara que ja es com de la família lo senyor aquest, m'ho pot traduïr. Com de moment no hi han videos, vos deixo en alguns articles, per cert, si a les pròximes municipals guanya lo PxC (El famós exjugador internacional de bàsquet del FC Barcelona, Miquel Tarín, serà el cap de llista per Barcelona en substitució del vicepresident de PxC, Xavier Simó, obligat a renunciar per motius de salut.)
tot això del Barça a Pendre x Cul, no?


...Yusuf Al Qaradawi es un clérigo de ideas antisemitas y en varias ocasiones ha recomendado el asesinato de mujeres embarazadas israelíes, aprueba los atentados suicidas contra civiles judíos en Israel, definió el Holocausto como un castigo divino de Alá hacia los judíos y aboga por la ejecución de los homosexuales en las sociedades islámicas....
La voz libre.

"Qatar Foundation es un logo surgido de una dictadura que no reconoce los derechos de las mujeres ni de los homosexuales"
Pilar Rahola a Periodista digital.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...